Werkwijze

 

"EEN FEEST OM TE GEVEN"
Hoe persoonlijker een geschenk, hoe beter. Of het nu gaat om een kerstpakket of dat exclusieve kado voor uw relaties. Wat er in zit mag best bruikbaar en herkenbaar zijn, als het maar uitstraalt waar uw bedrijf of organisatie voor staat. DeMol Collection maakt in elk geval werk van de opmaak en de presentatie. Uiteindelijk moet het voor u een feest zijn zo'n kado aan uw medewerkers of relaties te geven. Het is tenslotte een blijk van waardering.

"U KRIJGT TE ZIEN WAT U BESTELT"
U heeft een en ander besproken tijdens ons bezoek. U heeft de samenstelling geregeld. U bent tevreden over de prijs. Maar u bent zeer nieuwsgierig hoe het er nu uiteindelijk uit komt te zien. Al was het maar omdat DeMol Collection geen standaardpakketten levert. Tijdens het volgende bezoek laten we het voorbeeld-pakket zien. Duidelijker kan het niet. Uiteraard komen wij geheel vrijblijvend naar uw locatie.

"WAAR GAAN WE HET KERSTPAKKET IN VERPAKKEN DIT KEER?"
Dat is een vraag die ieder jaar weer aan de orde komt. Nemen we een mooie doos, of kiezen we voor een "blijvend verpakkingsmateriaal"? Ook voor die speciale opdracht kunt u bij ons terecht. Het is allemaal mogelijk.

"AANTALLEN"
Bij grote aantallen kunnen wij voor u de markt op om de juiste artikelen uit te zoeken tegen de meest gunstige prijs. Dit vergt natuurlijk enige tijd, maar uiteindelijk is het resultaat een op maat gemaakt geschenk waar u financieel achter kunt staan en dat kwalitatief de optimale uitstraling heeft.

"CONTROLE"
Alle pakketten worden in eigen beheer ingepakt en nauwlettend gecontroleerd op inhoud en afwerking. Zo kan het dan ook dat iedere pakkettenreeks van begin tot eind een fraai en gelijkwaardig aanzicht heeft.

"VERVOER"
In overleg met de klant wordt plaats en datum van de aflevering bepaald.
Er worden geen transportkosten in rekening gebracht, mits het order bedrag boven € 1000,- is, het één afleveradres betreft en dit adres zich in ons werkgebied bevindt (t.w. Zuid / West Nederland).
Bij verspreiding van pakketten buiten dit gebied zullen transportkosten in alle redelijkheid worden doorberekend. Ook bezorging op huisadres kan door ons uitgevoerd worden.

"AFTER SALES"
De Kerst is achter de rug, de geschenken zijn uitgedeeld. Heeft u leuke reacties gehad op de geschenken die u heeft uitgedeeld? Is alle inspanning bij de samenstelling van het pakket het waard geweest? Wij willen dit graag van u weten. Bel, fax of mail ons:

telefoonnummer:
faxnummer:
email
0111-461005
0111-461092
info@demolcollection.nl

Nieuwsgierig? Bel: 0651 389260 of vul het afspraakformulier in.